24 листопада

Виховна година

Тема: Трагедія, що сколихнула землю

День Гідності та Свободи.

Голодомор 1932 - 1933. Пам`ятаємо!

Мета: вшанування патріотизму і мужності громадян, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору; знати більше про доленосні події в Україні початку ХХ-ХХІ століття, розвивати бажання стати гідними громадянами України.









Любі учні, ми є громадянами України і ми як ніхто інший маємо знати свою історію, історію своєї держави. Ми повинні її знати для того, щоб ніколи не повторилися події, які є горем для всього україського народу. 21 листопада на Майдані у Києві вийшли студенти, люди, які не були байдужими до долі своєї країни, Доленосні події відбуваються і зараз, захисники України гідно захищають нас, виборюють незалежність нашої Батьківщини, щоб не допустити поневолення народу, щоб не допустити помилок попередніх поколінь. 
Шануймо захисників України!


















 24 листопада

Бесіда з БЖ "Медіаграмотність та інфогігієна"



 17 листопада

Виховна година "Уроки гарної поведінки: ««Моральність – основа моїх знань»"














                                                               17 листопада

Бесіда з БЖ "Шкідливі звички і їх вплив на здоров'я людини"



Гра "Так чи ні"


13 вересня Бесіда з  БЖ щодо запобігання насильству в сім’ї та жорстокого поводження в сім’ї. Щороку з 25 листопада до 10 грудня відбуваєтьс...