29 вересня

                                            Виховна година

Тема: Рідна земле моя, ти козацькою славою щедра!

Мета: виховувати повагу до українських захисників, історичного минулого своєї держави, любові до традицій та звичаїв українського народу, формувати почуття патріотизму, національної свідомості та гордості за свою Батьківщину.


Для нас це свято не тільки народне і релігійне, а й національне. Воно єднає країну, закликає усіх до згуртованості перед сучасними викликами та загрозами.

Українці завжди хоробро боронили нашу землю від ворогів.

  1. На жаль і зараз над нашою Батьківщиною нависла загроза війни. Всі українці згуртувалися навколо цієї біди. Зараз як ніколи дуже важливо проявити свою громадянську позицію.

Неймовірну мужність виявляють наші українські захисники Батьківщини, проявляючи неабиякий героїзм у сучасній боротьбі за незалежність і цілісність нашої держави. Українські військові та добровольці, які беруть участь у антитерористичній операції на Донбасі, залишаються завжди вірними Присязі українському нородові, вони демонструють готовність віддати життя за мир і спокій в Україні.

Помолимось за Україну!





 П'ятниця, 29 вересня

Бесіда з безпеки життєдіяльності "Причини виникнення пожеж та їх наслідки.""Запобігання виникненню пожеж від електричного струму та правила гасіння таких пожеж. Дії учнів під час пожежі."

  П'ятниця, 22 вересня

Виховна година

Тема: 21 вересня-Міжнародний день миру

Мета: дізнатись більше про Міжнародний день миру, особливості його святкування та символи цього свята.










 
Перегляньте відео!

 П'ятниця, 13 вересня 

Виховна година

Тема: Єдиний олімпійський урок

Мета: дізнатись більше про Олімпійські ігри, про його засновника, ознайомитись з символікою олімпійських ігор.

















13 вересня Бесіда з  БЖ щодо запобігання насильству в сім’ї та жорстокого поводження в сім’ї. Щороку з 25 листопада до 10 грудня відбуваєтьс...